Ochrana osobních údajů
MicrosoftPartnerLogo VueLogo

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Společnost AutoCont CZ a.s. se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. AutoCont CZ a.s. se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Zabezpečení osobních údajů

Společnost AutoCont CZ a.s. je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností. AutoCont CZ a.s. neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

AutoCont CZ a.s. na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří objednávkový systém (eshop). V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do eshopu vyžadováno zadání kontaktních údajů, na základě kterých bude uskutečněna objednávka a povoluje finalizaci objednávky. Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze. Poskytnutí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup služeb. Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na edu@autocont.cz. Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.

Údaje, které shromažďujeme

Školicí středisko společnosti AutoCont CZ a.s. provozuje stránky, na kterých můžete objednávat služby a zadávat požadavky. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

Přístup k osobním údajům

Školicí středisko - AutoCont CZ a.s. pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat v sekci nastavení. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli.

Proč tyto údaje shromažďujeme

Společnost AutoCont CZ a.s. bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání služeb. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

AutoCont CZ a.s. získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

AutoCont stránky používají cookies. Pokračováním dále souhlasíte s použitím cookies.